Vilkår & Betingelser


Betingelser
Ved brug af Quote-designs webshop accepterer du vores betingelser.
Læs venligst nedenstående inden du bruger webshoppen.

Quote-design.com forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Quote-design.com vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Quote-design.com vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Levering
Gratis levering indenfor Danmark
Levering til udlandet vil blive faktureret I henhold til de faktiske udgifter
Alle ordrer vil blive afsendt indenfor 1-3 arbejdsdage
Leveringstid med Post Danmark er 1-2 arbejdsdage

Betaling
Alle priser er i danske kroner
Alle priser inkluderer 25% moms
Følgende betalingskort kan anvendes:
Visa-DK, Visa, MasterCard, Maestro, Visa-Electron and JCB.

Returnering
Køb foretaget i webshoppen kan refunderes inden 14 dage fra afsendelsesdagen. Varen skal være ubrugt og i original emballage og med evt. mærker intakt påhæftede. Skal du returnere en vare skal du udfylde en returseddel. Vi returnerer kun varer hvis en udfyldt returseddel medfølger sammen med varen.

Refunderinger kan ikke finde sted senere end 14 dage fra afsendelsesdatoen. Refundering vil finde sted til den samme konto som købet er foretaget fra. Vi tilråder, at du returnerer dit køb som pakkepost og beholder tracking-nummeret som reference.

Klager og garanti
Vi tjekker kvaliteten af varerne inden afsendelse. Alle køb er underlagt den danske købelov, som giver dig 24 måneder til at klage over en vare, hvis der er fejl på den. Det gælder dog ikke fejl opstået ved slitage eller forkert brug.
Vil du klage eller rykke for manglende levering, kontakt os venligst på info@quote-design.com
Quote-Design dækker ikke udgifter I forbindelse med tilbagesendelse af varer. Vi vil i første omgang forsøge at reparere varen. Hvis dette ikke er muligt, tilbyder vi dig en ny identisk vare. Hvis det heller ikke er muligt, refunderer vi dit køb.